dinsdag 4 maart 2014

Praat eens met een politicusHet schijnt dat minder mensen dan ooit tevoren van plan zijn om te gaan stemmen op 19 maart.
Zelf snap ik dat niet zo goed.
Iedereen moet natuurlijk zelf weten wat hij/zij doet, maar snappen doe ik het niet.

Gemeentes krijgen steeds meer taken die voor ieders leven van belang zijn. En omdat geld steeds schaarser wordt en daardoor keuzes moeilijker is laten weten wat je ergens van vindt van steeds groter belang.
Denk ik.
Al mag u natuurlijk best iets anders vinden.

Mocht u door de neiging die landelijke politici hebben om van gemeenteraadsverkiezingen een soort populariteitspoll te maken het allemaal niet meer zo weten. Of mocht u door de vrolijke dan wel ferme taal in kleurrijke folders en reclames van partijen  de weg wat zijn kwijt geraakt, of mochtu het om een andere reden nog niet weten dan zou u dinsdagmiddag 11 maart even langs de bibliotheek kunnen komen.

Van 3 tot 5 uur zijn daar van alle partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkeizingen in Langedijk vertegenwoordigers aanwezig.
En daar kunt u mee praten. En u kunt ze vragen stellen.
Over wat u belangrijk vindt. Zodat u uit kunt vinden wat de verschillende partijen denken te gaan doen aan de zaken die in Langedijk spelen.

De wegen, het groen of, ik verzin het maar, u zou kunnen vragen hoe ze denken over de bibliotheek en hoe dat moet met geld enzo.

Ongetwijfeld zijn er folders, en krantjes.
Maar er zijn dus ook echte mensen, waar je gewoon mee kunt praten.
Probeer het eens, misschien trekken ze u over een streep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten