woensdag 11 december 2013

Californication (dvd)


Californication gaat over Hank (gespeeld door David Duchovny, bekend uit The X files) een aan seks  en andere dingen verslaafde schrijver die één keer hit van een boek heeft geschreven en daarna weinig meer. Hij mist een doel in het leven, hij mist zijn ex en zijn dochter en met zijn writersblock en drankzucht is hij een wandelend cliché. 
Hank Moody is beledigend en cynisch maar weet het charmant te brengen.

De serie heeft een losse seksuele moraal maar desondanks verlangt Hank terug naar zijn gezin. De serie heeft humor en kijkt lekker weg.

Ik kijk uit naar seizoen 6 die in april (wordt Hank nu eindelijk volwassen?) uitkomt en dat ik deze kan reserveren in een bibliotheek. In Langedijk hebben we deze dvd serie niet maar u kunt materialen die we niet zelf hebben altijd in een andere bibliotheek reserveren. Reserveren uit een andere bibliotheek is €0,50 en een reservering uit eigen bibliotheek is gratis.

Ondertussen heb ik al diverse DVD series gekeken door ze te lenen via de bibliotheek. Dit is aanzienlijk goedkoper dan steeds een box zelf aan te schaffen. Ook weer een voordeel van de
bibliotheek. Claudia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten