dinsdag 18 december 2012

LangedijkerPas te koop in de bibliotheek


Nee, heel creatief is het natuurlijk niet, een tekst van een andere website plakken en in je eigen blog kopiƫren. Maar ik ga het toch even doen. De tekst komt van de site van de gemeente Langedijk en gaat over de LangedijkerPas. Over die pas is lang gedacht en gepraat maar nu is hij er dan toch eindelijk.

Met de pas kun je korting krijgen bij veel winkels en instellingen in Langedijk. Ook in de bibliotheek. En daar kun je de pas dus ook komen kopen.

Hier komt het kopie/plak deel.

De LangedijkerPas is te koop! U kunt hem aanschaffen voor 10 euro. De pas geeft volop voordeel bij bijna honderd winkels, ondernemingen en verenigingen in Langedijk en omgeving.
In het voorjaar van 2012 besloot de gemeenteraad tot invoering van de LangedijkerPas per 1 januari 2013. Inmiddels hebben zich al bijna 100 verenigingen, winkels en ondernemers bij de pas aangesloten. Het aanbod is heel divers en varieert van korting bij de drogist en kledingzaken tot de sportschool, de dierentuin, restaurants en autorijscholen. Met zoveel voordeel heeft u het aanschafbedrag er zo uit! De pas is geldig van 1 januari 2013 tot 1 januari 2014.

Verkooppunten
De Langedijkerpas is vanaf 14 december te koop bij verschillende verkooppunten: bij de drie vestigingen van Spaansen Bloemen, 2Dress, Bibliotheek Langedijk en bij de gemeente Langedijk. 

  Gratis pas
Mensen met een laag inkomen kunnen in aanmerking komen voor een gratis LangedijkerPas. Bij de pas krijgen zij bovendien een ‘participatiebudget’ in de vorm van geldtickets. Zij kunnen deze gepersonaliseerde geldtickets, die een waarde van enkele honderden euro’s vertegenwoordigen, gebruiken om bijvoorbeeld het lidmaatschap van een (sport-)vereniging, een behandeling bij een pedicure of een krantenabonnement mee te betalen. De gemeente Langedijk vindt het namelijk belangrijk dat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van het rijke aanbod van Langedijk en omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten