maandag 2 augustus 2010

Graag op de hoogte van de nieuwste materialen ?De meeste klanten hebben zo hun vaste loopje in de bibliotheek.
Boeken inleveren en meteen in de kasten kijken waarin ze na inleveren moeten staan om te zien of hun volgende boek daar misschien al tussen staat.
Dan naar de volgende kast met nog op te ruimen boeken en de boeken met Stip, vervolgens de "tafel" waarop boeken uitgestald liggen en de vakken in de gele wand waarin de nieuwe materialen staan. Herkenbaar ?
Dacht het wel. Je weet gewoon niet altijd direct wat je wilt lezen.
En zeker nieuwe materialen, er komen per week zoveel nieuwe boeken op de markt, plus DVD's, games, informatieve boeken etc etc.
Om ook vanuit thuis op de hoogte te blijven van welke nieuwe materialen er in de bibliotheek zijn gekomen kunt u zich aanmelden voor de "attenderingsservice".
Dat gaat als volgt:
Eerst naar de website van Bibliotheek Langedijk
Dan inloggen met het pasnummer ( 6217.......) en uw pincode ( de dag waarop u geboren bent plus de laatste twee cijfers van uw geboortejaar)
Nu bent u bij uw persoonlijke gegevens en de plaats waar u ook materialen kunt verlengen.
De zesde optie van boven is de attenderingsservice, na aanklikken van deze optie kunt u zich abonneren op diverse onderwerpen, net waar de interesse naar uit gaat.
U kunt zoveel opties aanklikken als u wilt , bijvoorbeeld: Games, luisterboeken volwassenen, Daisy's voor de jeugd, DVD's, Thrillers, Reizen en Geschiedenis.
Vervolgens scrollt u helemaal naar beneden en klikt op de button "uitvoeren".
Vanaf dat moment krijgt u in uw email een bericht met daarin de nieuwste titels die wij vanaf die dag in de bibliotheek hebben.
Zo bent u altijd volledig op de hoogte!
Karin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten