woensdag 19 augustus 2009

Reuring in De Binding

Zaterdag 22 augustus organiseren de Bibliotheek, Atelier6, Speel-o-theek,
Cool Muziekeducatie en SV Schaakmat voor het tweede jaar een Open Dag.

De Open Dag van de bibliotheek is opgebouwd rond het thema: ‘je favoriete boek’.

Iedereen kan op de foto met zijn of haar favoriete boek. Het is de bedoeling dat deze foto’s op de website van de bibliotheek komen te staan. Kinderen hebben in de vakantie zichzelf met hun mooiste boek getekend op reusachtig grote vellen papier. Deze worden tentoongesteld tijdens de open dag.

De bibliotheek staat vol met duizenden boeken, maar als het favoriete boek er niet bij is, kunnen de eerste 50 klanten die dag gratis dit boek reserveren vanuit een andere bibliotheek uit heel Nederland.

Verder is er een speciale gast in de bibliotheek: Kleine Ezel, bekend van de prentenboeken van Rindert Kromhout en Annemarie van Haeringen, zal die dag speciaal aanwezig zijn om de jongste lezertjes te ontmoeten en met ze op de foto te gaan.

Vanwege het grote succes vorig jaar is er ook nu weer een tweedehands boekenmarkt. Er zullen drie kramen staan met een enorme hoeveelheid afgeschreven boeken die voor een ‘prikkie’ van de hand gaan.

Vorig jaar was de Open Dag een erg gezellige dag. Je kunt dat nog zien op een YouTube filmpje dat gemaakt werd tijdens een Djembe demonstratie bij Atelier 6. Dit jaar wordt het vast minstens zo leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten