vrijdag 7 september 2018

Er staat een rare trap voor de bibliotheek!


Ik ging even een week met vakantie, kwam ook weer terug en, hup, stond er zomaar een vrij forse ijzeren trap voor de ingang van de Binding.

Nu is het, als je even een stukje doorloopt, ook weer niet zo raar dat die trap er staat. De leerlingen van het Jan Arentsz moeten wel naar hun leslokalen kunnen, en, nou ja, hun oude ingang is nogal verdwenen eigenlijk.


De verbouwing, of misschien zelfs wel herbouwing van de Binding is in de vakantie gewoon verder gegaan. Er is gesloopt, daarna met heipalen geslagen en nu wordt er denk ik iets technisch met ... nou ja, iets met de vloer voor de nieuwe ingang gok ik.

Eerder schreef ik al dat de ingang van het gebouw verplaatst wordt. Dat is natuurlijk niet de enige verandering.

Daar is een plaatje van.

Even opletten, dit plaatje is niet waar straks de tafels etc allemaal staan, het is gewoon een plaatje dat in zijn algemeenheid aangeeft hoe het er een beetje uit gaat zien. Als ik nu alles al precies ga opschrijven is alle spanningsopbouw gauw verdwenen.


Wanneer je straks, volgend jaar, binnenkomt, kom je terecht in een zogenaamd werkcafé dat ook gebruikt gaat worden als raadszaal, rechts zijn kamers voor de wethouders en burgemeester, andere gemeentedingen en linksaf ga je als je naar de bibliotheek wilt.

Ja, de ingang van de bibliotheek verplaatst. Heus het went.

Veel meer over de veranderingen bij de bibliotheek een volgende keer.

Ton

2 opmerkingen:

  1. had dat niet in een keer goed gebouwd kunnen worden??

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het gebouwtje dat er stond was 1 verdieping hoog. Omdat de school een kantine nodig heeft wordt het gebouwtje dat nu wordt neergezet twee verdiepingen hoog en op de "zolder" komen ook nog eens technische installaties. Al met al moet het veel meer gewicht houden dan in de oude situatie, daarom moet er heipalen de grond in.

      Verwijderen