donderdag 2 september 2010

Open dag
Zaterdag 4 september is het dan weer zover. De open dag in de Binding samen met de andere gebruikers.

De bibliotheek laat zich van zijn beste kant zien. Deuren gaan wagenwijd open om iedereen naar binnen te lokken. Want het is zo leuk in de bibliotheek en op deze manier kan iedereen eens ervaren wat wij allemaal te bieden hebben.
Ik ga hier geen opsomming geven, maar nodig U uit om spontaan eens de drempel over te stappen en laat U eens informeren wat er zo leuk is aan de bibliotheek.

Er is hard gewerkt door collega's om een gevarieerd beeld te geven van ons aanbod d.m.v. een quiz, leuke tentoonstellingen en op verzoek leiden wij U rond in onze bieb.
En vergeet onze boekverkoop niet!!! Het wordt mooi weer zaterdag dus staan we buiten met 3 kramen om u net aan dat boek te helpen waar u al zolang naar op zoek was, of alvast een voorraad boeken aan kunt leggen voor de vakantie.

De jeugd wordt natuurlijk ook niet vergeten, want zij zijn onze toekomst!!!
En om met de tijd mee te gaan is er een Wii demonstratie op de jeugdafdeling. Bij het inschrijven krijgt de jeugdlener een leuk presentje.

Als dit niet genoeg reclame is om zaterdag 4 september een bezoek te brengen aan de bieb en aan de andere gebruikers in de Binding dan weet ik het niet meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten