woensdag 12 mei 2010

PicknickToen ik afgelopen vrijdag in de bibliotheek de trap opliep stond er boven een klein meisje. Van een jaar of 5 of zo. Ze hield zich vast aan het hek naast de trap en liet zich wat naar achteren hangen.
Toen ik boven was vroeg ze luid en duidelijk, "Hoe heet jij?".
Nadat ik gezegd had dat mijn naam Ton was vroeg ik hoe zij heette. Die vraag maakte haar wat verlegen. Maar na een tijdje gaf ze toch antwoord. "Kimberly". Waarna ze vlug naar de kinderen van haar groep holde.

Dat een bibliotheek meer is dan een plek waar je boeken en dat soort dingen leent, dat staat vaker op dit blog. Maar wat mij betreft kan het er niet vaak genoeg staan.

Afgelopen vrijdag kwam er een groep van de BSO De Bontebaai langs. Er werden spelletjes gedaan, er werd gehold, geroepen, en pret gemaakt.
Eigenlijk zouden ze voor de bibliotheek picknicken, in een tent. Maar het was rotweer. Dus werd de tent binnen opgezet. Dat kan hier.

Koude pannenkoeken, best lekker.

1 opmerking:

  1. Helemaal met je eens dat je niet vaak genoeg kan aangeven dat ( werken) de bibliotheek meer is. Daar gebruik ik mijn blog ( einnasblog) o.a. ook voor.

    BeantwoordenVerwijderen