maandag 8 maart 2010

Actie !Inmiddels zal het de meeste mensen niet ontgaan zijn, wij zijn bezig met een speciale actie voor de komende boekenweek, de 75e boekenweek om precies te zijn.
Zaterdag jl. gingen wij (collega Tereza en ik) er op uit in het Winkelcentrum de Broekerveiling, om te flyeren.
Speciaal voor komende boekenweek hebben we een flyer gemaakt om nieuwe leden te werven. Van boeken krijg je immers nooit genoeg ☺
Vol frisse moed en gekleed in het Titaantjes-t-shirt gingen we op weg.

In eerste instantie waren er om 10 uur minder mensen aanwezig dan gedacht.
Gelukkig vonden snel meer personen hun weg naar de boodschappen en konden we lekker aan de slag. Niet iedereen bleek even "happig" om iets aan te nemen. Misschien door een overvloed aan papier de week ervoor ivm de gemeenteraadsverkiezingen...en dan wil daar weer iemand je iets aanbieden? Plotseling heel druk in je tas zoeken dan maar, of heel erg de andere kant opkijken of me gewoon totaal negeren en zelfs wat boos kijken ....
Gelukkig was dit de minderheid en bleken de meesten vriendelijk en enthousiast en wilden zij graag meer weten over de actie.
Er waren ook wat teleurgestelden, zij woonden niet in Langedijk, maar "zou het ook bij mijn bibliotheek gelden ?"
Onder de winkelenden waren uiteraard al veel leden, sommigen kwamen net uit de bibliotheek vandaan en de meesten daarvan vonden het erg leuk om te zien dat wij dit doen. Eigenaren van zaken in het Winkelcentrum droegen ons ook direct een warm hart toe, we mochten zelf flyers bij Chez Frans en bij de kapsalon Knip-In achterlaten.
Via deze weg willen we ook de eigenaar van het winkelcentrum, Dhr. Van den Heerik, vriendelijk bedanken voor t tolereren van onze actie !
Nu maar hopen dat een nieuwe stroom leden zijn of haar weg naar de bibliotheek zal vinden ;-)


Karin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten